KÜLDETÉS

Azt vallom, hogy az élet értelme az ÖRÖM. Hogy ÉLVEZZÜK.

Minden helyzetben találhatunk valami jót, amire fókuszálva felvidulunk, vagy csak könnyebb, de ehhez többnyire kell a külső segítség, – hogy valaki felhívja rá a figyelmünket.

A mai rohanó világban mindannyian ki vagyunk éhezve egy kis figyelemre, hogy odafigyeljenek ránk, hogy meghallgassanak. Meg ha beszélgetünk is, az többnyire felületes, udvariassági társalgás az üzleti partnereinkkel, munkatársainkkal, szomszédainkkal, esetleg az eladókkal, taxisokkal. Sok esetben sajnos a családtagjainkkal, és a barátainkkal sincs időnk vagy lehetőségünk tartalmasan beszélgetni, és így kimarad az életünkből amire mindannyian vágyunk, hogy lássanak, halljanak, érezzenek bennünket. A meg nem valósult önkifejezés, a meg nem hallgatott beszéd frusztrációhoz vezet. Egy jó beszélgetésnek viszont bizonyítottan gyógyító ereje van. Az az idő, amit velem töltesz, az RÓLAD szól: meghallgatlak, érdeklődve figyelek, és ha egy kicsi kis jóérzést hozzá tudok adni a napodhoz, én is boldog leszek.

Szeretnélek segíteni, hogy egy örömteli beszélgetéssel mentálisan, érzelmileg és fizikailag is jobban érezd magad. Szeretnélek segíteni, hogy tisztábban láss az adott szituációban, csak mert elmeséled. Miközben megosztod velem, tisztulnak a gondolataid, az elképzeléseid, akkor tovább tudod építeni a terveidet.

De akár ha csak egy kis felhőtlen csevegésre vágysz, minden kötelezettség és dráma nélkül, akkor megtalálod velem a nyugodt, jó érzéssel teli perceket.

Hívj bátran, én meghallgatlak, figyelek Rád. CSAK RÁD FIGYELEK.

Köszönöm, ha megtisztelsz a bizalmaddal, beszélgetésünk – amit elmesélsz, és amit elmesélek – csakis köztünk marad.